Splash
NAKON ŠTO JE PAR DANA PROVELA U BOLNICI

Mel B ostavila supruga - krenule glasine o zlostavljanju

Melanie Brown (39) poznatija kao Mel B koja je oživila svoju popularnost zahvaljujući svom angažmanu u realityju X Factor i nagradi na TV lice godine koji joj je isti priskrbio, ostavila je svog supruga, američkog producenta Stephena Belafontea s kojim je u braku sedam godina i odselila iz njihvog zajedničkog doma u Londonu.

Bivša Spajsica nedavno je završila u bolnici gdje je par dana provela na intenzivnoj njezi zbog misteriozne bolesti te je propustila prvu večer velikog finala showa u kojem je jedna od sutkinja. Iako je bilo objavljeno da Mel B neće nastupiti ni druge večeri finala te da ostaje u bolnici do daljnjega, ona se u u X Factoru ipak pojavila, ali s masnicama i ogrbotinama koje ni šminka nije mogla u potpunosti sakriti, što je izavalo insinuacije o nasilju u obitelji.

Potom je objavljeno kako je Mel pokupila sve svoje stvari i napustila supruga, a ubrzo se iz raznih izvora bliskih pjevačici moglo čuti kako ju je Stephan zlostavljao te da je njihvo brak bio vrlo turbulentan, pun svađa, pa i nasilja.

Mel se u finalu showa pojavila i bez vjenčanog prstena, a Stephen se oglasio na društvenoj mreži gdje je optužbe da je tukao svoju ženu nazvao odvratnima i neistinitima.

Pjevačica i producent imaju zajedno trogodišnju kći Madison, a Mel B ima još dvije starije kćeri iz bivših veza; Phoenix (15) i Angel Iris (7).

Splash

Foto: JLP

Linker
20. travanj 2024 16:11