ZVIJEZDE PJEVAJU

Melita i Giuliano napustili show

Iako su za izvedbu Nirvanine pjesme “Smells Like Teen Spirit” dobili svoje prve osmice, TV voditeljica Melita Hrengek i njezin partner Giuliano ispali su HTV-ovog showa Zvijezde pjevaju. – Meni je bilo prekrasno, na svim ocjenama sam zahvalna – izjavila je Melita, dok se Giuliano zahvalio žiriju što ih je trpio tako dugo.

U prvom dijelu emisije Nataša Janjić i Marko Tolja svojom su emotivnom izvedbom pjesme “If You Don’t Know Me By Now”, grupe Simply Red oduševili žiri te su dobili 39 bodova, dok su Marija Borić i Ervin Baučić za Bon Jovijev hit “I’ts My Life” dobili iznenađujućih 33 boda.

Mario Petreković i Ivana Kindl otpjevali su pjesmu Raya Charlesa “Halelujah, I Love Her So”, za što su dobili 38 bodova. – Pitam se što Mariju ne leži, u svim žanrovima je pokazao da pliva odlično – izjavila je Ksneija Erker.Melita Hrengek i Giuliano su otpjevali “Treblebass” od Svadbasa te osvojili 25 bodova.

U drugom dijelu emisije Mario o Ivana otpjevali su Stranica dnevnika” Parnog Valjka i dobili visokih 38 bodova. Nataša i Marko oduševili svojom energičnom izvedbom „Just Like A Pill” pjevačice Pink dok su Marija i Ervin pjesmom BB Kinga “They Can’t Take That Away From Me” popravili dojama iz prvog dijela emisije.

Linker
25. travanj 2024 20:21