Meryem Uzerli: Zaručnik me tjerao na pobačaj

Meryem Uzerli, koja je nedavno javnosti otkrila kako je trudna te da planira biti samohrana majka, otkrila je u intervjuu za časopis Hurriyet da ju je bivši zaručnik Can Ates pokušao natjerati da pobaci, zbog čega je pokušala i samoubojstvo.

– Bila sam u vrlo lošem stanju kada sam primljena u kliniku u Berlinu. Prvo su me liječili kemijskim, a zatim i homeopatskim lijekovima. Can je cijelo vrijeme bio uz mene, ali kada sam saznala za trudnoću, sve se promijenilo Istina je da sam zbog depresije pokušala skočiti s balkona svoje hotelske sobe, ali su me u posljednjem trenutku spriječili u tome. Bilo je strašno. Jednostavno sam željela sve okončati, biti uništena, umrijeti, htjela sam se ubiti kako bih se konačno oslobodila- otkrila je Meryem, koja je trenutačno u četvrtom mjesecu trudnoće.

– Rekao mi je: Ja imam dvoje djece i treće mi ne treba, moraš abortirati. Pomisli samo što će novine pisati. Reći će da si napustila seriju zbog trudnoće, da si lagala. Ova beba će sve upropastiti. Abortiraj, to danas svi rade, nagovarao me Can – priznala je Meryem.

Linker
20. travanj 2024 13:10