PRVA DAMA HOLLYWOODA

Meryl Streep: Tajna bračne sreće

Glumice u Hollywoodu često se tuže da im je nakon 40. rođendana gotovo nemoguće naći dobru ulogu, no tako nešto sigurno nećete čuti od 63-godišnje Meryl Streep. Glumica koja je rekordnih 17 puta bila nominirana za Oscara i tu prestižnu nagradu osvojila triput, svake godine zablista u nekom film. Ove godine to je romantična komedija “Začin za brak”, koji se sad prikazuje i kod nas. U njemu glumi Kay, sredovječnu prodavačicu u trgovini odjećom koja se bori protiv monotonije u braku, pa nagovori supruga Arnolda, glumi ga Tommy Lee Jones, da odu bračnom savjetniku.

Streep zasigurno zna kako održati brak zanimljivim jer je već 34 godine udana za kipara Dona Gummera s kojim ima četvero djece: sina Henryja Wolfea (32) te kćeri Mary Willu (29), Grace Jane (26) i Louisu (21).

Što savjetujete svojim kćerima? – Imam dojam da moje riječi samo prolaze pokraj njih, pa im zato stalno dajem savjete i nadam se da će barem jedan poslušati.

Što ste rekli najmlađoj kćeri Louisi kad se udavala? – Rekla sam joj da se opusti i uživa jer sam znala da u tom trenutku razmišlja o milijun stvari. Moramo znati uživati u sretnim trenucima jer ćemo ih pamtiti do kraja života. Kay u filmu kaže da se više nema čemu nadati.

Čemu se vi nadate u životu? – Unucima.

Razgovarala Katherine Tulich

Pročitali ste skraćeni intervju s Meryl Streep. U tiskanom izdanju Glorije (br. 921) saznajte i što Meryl Streep zna o seksu, razmišlja li o prolaznosti, što se od početka njene karijere promijenilo u Hollywoodu te sve detalje o novom Merylinom filmu. Možete se pretplatiti i na PDF izdanje.

Linker
25. travanj 2024 10:36