OLAKŠANJE I SJETA

Mia Begović: Moja turbulentna godina

Glumica Mia Begović (49) 2012. godinu pamtit će po poslovnim uspjesima, ali i privatnim potresima: sporu oko stana u Masarykovoj ulici s bivšim suprugom , napadu na kćer Maju Lenu Lopatny , sudjelovanju u zbiljokazu Survivor te igranju nagrađivane predstave Gospođa ministarka . Na lijepe trenutke Mia je s pravom ponosna, dok se težih prisjeća podijeljenih emocija.

– Završio je jedan period moga života, a svaki završetak nosi istovremeno olakšanje i sjetu. Bila je to turbulentna godina, poslovno relativno uspješna. Još uvijek igramo “Gospođu ministarku” koja je dobila i Grand Prix u inozemstvu – govori Mia Begović, koja uoči blagdana priprema odmor izvan Zagreba.

– Neću vam otkriti s kim provodim blagdane, ali svakako u krugu meni najmilijih osoba. Treba mi “time out” pa sam se okružila knjigama, a imat ću vremena i za pečenje kolača. Najviše volim raditi tortu s tri vrste čokolade koju Lena obožava. Također svoje prstiće volim koristiti za oblikovanje marcipana – ispričala je glumica, koja u 2013. godini od sebe očekuje jedino dosadašnju hrabrost.

– Puno mi je Bog dao. Treba mi još samo zdravlje i blagoslov da budem i dalje hrabra kao u prvih pedeset godina. Želim sreću i bolje raspoloženje svim ljudima jer sebe vidim kao dio grupe koja živi na ovim prostorima. Individualna sreća nije moguća ako je puno ljudi oko vas ugroženo i tužno – zaključila je Mia Begović.

Linker
20. travanj 2024 17:03