Šime Eškinja
NOVA MODA

Mia Kovačić postala dokona mlada mama

Zagrebačka voditeljica i dizajnerica utjelovila je mladu, dokonu ženu koja se našla u mondenom ljetovalištu prvi put sama, bez muža i dadilje, a s djetetom i psom u novoj kampanji modnog dvojca Envy Room.

Mia Kovačić zaštitno je lice ženstvene i senzualne kolekcije Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića iz eNVy rooma, poznatih po spajanju retro elegancije s trendovskim komadima. Miji ovo nije prvi angažman za ovaj modni dvojac – kao model je nosila niz njihovih revija, a već jednom je bila lice eNVy room kampanje i to one za njihovu samostalnu modnu reviju 2008. godine.

– Savršeno sam se provela na snimanju, a posebno me zabavljala uloga koju sam trebala odigrati. Zadovoljstvo mi je ponovno biti lice eNVy room kolekcije, ne samo zato što se dečkima divim kako odgajaju eNVy room ženu koja oduzima dah savršenom siluetom, nego i zbog toga što smo već odavno kliknuli kao ljudi i prijatelji – komentirala je Mia Kovačić.

Envy room kampanjom predstavlja kolekciju za jesen/zimu 13/14 koja je prikazana na prošlom Fashion.hr-u. Kolekcija obiluje senzualnom 3D čipkom, čipkastim cvijetnim aplikacijama, svilenim satenom, lepršavim muslinom i šljokicama pritajenog sjaja.

Crno-bijele fotografije potpisuje Šime Eškinja, za šminku se pobrinula Mihaela Dodić za Illamasqu, dok je za frizuru odgovorna Kristina Došen iz splitskog frizerskog studia Backstage.

Linker
18. travanj 2024 06:55