ZLATNI SAVJETI

Miranda Kerr otkriva tajne dobrog izgleda

Miranda Kerr, jedna od najljepših žena na svijetu, otkrila je tajne dobrog izgleda. Zgodna manekenka tvrdi kako je sve u tome što stavljamo u svoje tijelo – od hrane do pozitivnih misli.

1. Tekućina, tekućina, tekućina
– Prije doručka popijem mlaku vodu s malo limuna. Tijekom svakog dana još obavezno popijem “zeleni juice”, koji sadrži krastavce, celer, limun, kelj i aloe veru te energetski smoothie s puno raznih sastojaka po izboru, ovisno što volite – preporuča.
2. Lijepa koža
– Obožavam četke za tijelo i koristim ih svakodnevno, od glave do pete. Nakon toga se momentalno osjećam bolje, a i koža mi je savršeno glatka –
3. Ne preskačite tjelovježbu
– Bez vježbanja nema ništa. Ako ne stignete u teretanu, postoje razni kućni treninzi. Ja koristim npr. DVD Ala Searsa s power vježbama i to četiri puta tjedno. Trening je intenzivan (čučnjevi, podizanja, sklekovi), ali traje 12 minuta pa možete izdržati. Osjećat ćete se odlično nakon njega – prenosi Self.
4. Nemojte se bojati jesti
– Važno je jesti što zdravije, no ne treba se odreći baš svega što ne spada u tu kategoriju. Primjerice, ja obožavam muffine i jedem ih dva puta tjedno – priznala je manekenka.
Linker
25. travanj 2024 10:28