Matej Dokić
PRED OGLEDALOM

Mirela Anić: Jennifer Lopez je prava mačka

Međunarodna edukatorica i trenerica pilatesa, koja je dosad objavila 12 DVD-a s vježbama, svoje znanje čak i – izvozi. Patentirani sustav vježbi body&mind nedavno je prodala u Srbiji, pregovara s Makedoncima i Austrijancima, a izvan dvorane uživa u ženstvenoj odjeći, raspuštenoj kosi i nježnim bojama make-upa.

RIBA&ZOB Hranim se kvalitetno, spajajući mediteransku i makrobiotičku kuhinju, pa su mi glavne namirnice riba i zob. Slabost mi je sladoled, no trudim se biti umjerena. Počastit cu se njime, ali samo kad smatram da sam to necim zaslužila. Slatko mi dođe kao nagrada.

NOVA ‘JA’ Rodila sam se kao plavuša, no kad mi je potkraj srednje škole kosa počela tamnjeti, odlučila sam je obojiti u razne nijanse platinaste. Nedavno sam je potamnila i nastavljam ići prema smeđem, što je u skladu s mojim novim ‘ja’. Sazrela sam i kao osoba i kao poslovna žena pa sam to odlučila nekako i pokazati. Unatoč brojnim tretiranjima, kosa mi je gusta i zdrava, a najradije je njegujem preparatima Kerastase.

ŽENSTVENO I SPORTSKI Odijevam se ženstveno i elegantno, ali s daškom sportskog stila. Tako ću, primjerice, uz tajice, osim tenisica, rado kombinirati čizme iznad koljena ili štikle. Volim i minice te općenito usku odjeću koja naglašava tjelesnu figuru.

GLAZBENA MOTIVACIJA Jedino jogu mogu trenirati bez glazbe ili s nekom neutralnom muzičkom podlogom. Za sve ostalo, pa čak i kad vježbam pilates, volim žestoke ritmova hiphopa ili housea. Najviše me diže i motivira americki reper Eminem.

J.LO KAO UZOR Kad bih morala izdvojiti jednu poznatu ženu koju smatram pravom mačkom, bila bi to američka glumica i pjevačica Jennifer Lopez. Lijepa je, a doživljavam je i kao samosvjesnu, strastvenu, postojanu, hrabru, seksi, putenu… Osim toga, predivno pleše, a savršen pokret je ono što me uvijek oduševljava.

SAVRŠENA KREMA Još sam u potrazi za savršenom kremom za lice, a zasad su tome najbliži L’Occitaneovi preparati. Veliku pažnju posvećujem i njezi tijela jer mi je zbog cestih tuširanja nakon treninga koža isušena. U studiju imam dječje ulje Johnson’s, a kod kuće mlijeko za tijelo A-Derma za osjetljivu kožu. Nanesem i nekoliko kapi parfema, a trenutačno je to svjež i puderast miris Gucci Premiere.

Damir Leljak

Linker
24. travanj 2024 01:12