Mirjana Majurec
 Petar Jurica
EKSKLUZIVNI INTERVJU

Mirjana Majurec: Liječenje me financijski uništilo

Dok ne izgubite kosu, trepavice i obrve, ne znate ni da ste ih imali. Sve to uzimate zdravo za gotovo. Ali kad ostanete bez njih pa vam se opet polako počinju pojavljivati, pomno pratite svaku sitnicu. I sretni ste poput malog djeteta jer ti milimetri vam govore da vam je bolje, da opet počinjete nalikovati na sebe – kaže 58-godišnja glumica Mirjana Majurec koja se polako počela oporavljati od kemoterapija i zračenja kojima je do prije dva mjeseca bila podvrgnuta zbog karcinoma dojke. A osim što se opet s veseljem šminka i sređuje frizuru, počela je i glumiti u serijalu Nove TV “Pod sretnom zvijezdom”.

Kako se doista osjećate? ­ – Nakon kemoterapije i zračenja strahovito me bole kosti. I tu bol vrlo teško podnosim. Dok me drži adrenalin na setu, dobro je. Ali kad na večer dođem kući toliko me sve boli da bih se najradije odm­ah bacila u krevet, ali ne mogu, jer moram učiti tekst za sljedeći dan. Ovu ulogu i ovaj posao shvatila sam vrlo ozbiljno i izdržat ću do kraja. Kako izlazite na kraj s financijama? – Bolest je skupa. Ovo me liječenje financijski uništilo. Siniša Ružić i Ankica Dobrić inicirali su da od sindikata “Gavelle” dobijem 10.000 kuna i na tome sam im jako zahvalna, jer sam zahvaljujući tom novcu, obavila važnu pretragu prije zračenja.

Snježana Dragojević Harapin­

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli intervju s Mirjanom Majurec potražite u novom broju tjednika Gloria (br. 845) ili se pretplatite na PDF izdanje­­

Linker
19. travanj 2024 02:18