ZVIJEZDE PJEVAJU

Mirta loše pjevala, ali ispao Dušan Bućan

Glumac zagrebačkog HNK Dušan Bućan i njegova pjevačka mentorica Renata Sabljak prvi su ispali iz daljnjeg natjecanja u showu Zvijezde pjevaju. Iako su od žirija najlošije ocjene dobili HTV-ovka Mirta Šurjak i Alen Nižetić, gledatelji su odlučili da ih ipak žele slušati još barem jednu emisiju.

U drugoj emisiji pjevački parovi za zadatak su dobili izvoditi soul i swing pjesme, a u tome su se najbolje snašli Ivana Kindl i Mario Petreković, koji su oduševili žiri izvedbom pjesme ‘Lean On Me’ – čak i Martinu Tomčić, budući da su u odnosu na prvu emisiju smirili scenski nastup.

Par koji je u prvoj emisiji ‘pokupio’ najbolje ocjene, Marija Borić i Ervin Baučić, u drugoj je razočarao žiri jer nisu otišli stepenicu više, a najviše pažnje privukao je Marijin duboki dekolte. Marija Husar i Robert Sever žiriju su djelovali kao uhodani duet s estrade, Zuhra je dobio savjet da u pjevanju više koristi tijelo, Nataša Janjić i Marko Tolja dobili su pohvale da su jako napredovali od prve emisije, a Melita Hrengek bila je opuštenija i ‘uhodala se’ u pjevački nastup.

Linker
25. travanj 2024 03:02