Marko Todorov / Hanza Media
NOVA GLORIA

Moj bračni krah i vrtoglavi uspjeh

Bivša Playboyeva zečica doživljava zvjezdane trenutke: nastupi su joj rasprodani, bila je i VIP uzvanica na inauguraciji hrvatske predsjednice, a 1. travnja ima koncert u dvorani Lisinski.

Nives Celzijus (33) u intervjuu za Gloriju priznala je da su joj se u posljednjih godinu dana počele slagati stvari u životu, a otkrila je i planira li se nakon razvoda od Dine Drpića ponovno udati.

– Meni moje iskustvo kazuje da bismo Dino i ja bolje funkcionirali da se nismo vjenčali. Kad se muškarci ožene, suprugu počnu uzimati zdravo za gotovo. Već dan nakon vjenčanja osjetila sam promjenu u njegovom ponašanju u smislu ok, to je osvojeno, super, jako sam sretan, ali ajmo se malo aktivnije baciti na posao. Za ženu je možda bolje pravilo: zajednički život da, ali brak i papir ne. No da je nekom koga volim to jako bitno, možda bih opet pristala na brak – kazala je nagrađivana spisateljica i sve uspješnija pjevačica.

Žali li zbog ičega što je napravila u životu, u kojoj je fazi njen razvod s Dinom, tko će kome plaćati alimentaciju i kakvu karijeru priželjkuje svojoj djeci pročitajte u novom broju Glorije koji je u prodaji od 26. veljače.

Razgovarao Nevio Pintar

Linker
19. travanj 2024 21:23