IVANA BANFIĆ

Moj Jan je naprosto predivan

-Ma, on je naprosto predivan, a ja sam presretna i preponosna i samo ga gledam – napisala je Ivana Banfić u prvoj poruci koju je iz rodilišta u Petrovoj ulici u Zagrebu poslala svojim najbližima nakon što je u utorak postala mama jednog preslatkog Blizanca, kojem su ona i njezin suprug Kruno Ladišić dali ime Jan. Dječak je na svijet došao carskim rezom jer, s obzirom na to da se mama približila četrdesetoj, liječnici ništa nisu željeli prepustiti slučaju.

Budući da otac ne smije u operacijsku salu, Kruno Ladišić mogao je jedino nestrpljivo čekati u hodniku.Da je njegova žena rodila, da je postao tata i da se sve završilo u najboljem redu, doznao je u 13 sati i 17 minuta. Za 35-godišnjeg realizatora programa na Novoj TV bilo je to najdulje prijepodne, a za njegovu suprugu najsretniji dan u životu.

Njezini prijatelji kažu da je bila vesela trudnica te da se tijekom trudnoće udebljala petnaestak kilograma. Što ju zacijelo ne uznemirava previše jer je poznato koliko je oduvijek radila na svom tijelu. A kako doznajemo, nema problema ni sa silikonima uz pomoć kojih je početkom devedesetih povećala grudi. Mliječne žlijezde su u površinskom dijelu, pa Jan sasvim fino papa.

Diana Šetka

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ukoliko želite saznati više o najsretnijim danima Ivane Banfić te kako je prolazila kroz trudnoću, pročitajte cijeli tekst u Gloriji br. 753 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
24. travanj 2024 07:12