MIRNA MARAS

Moj trudnički dnevnik

Iako nije osoba koja rado prihvaća savjete, Mirna Maras (29) je bez pogovora prihvatila “naputak” koji joj je dala majka Jasna, tajnica u jednoj zagrebačkoj tvrtki. A mama je voditeljici vremenske prognoze na Novoj TV, koja će u lipnju roditi svoje prvo dijete, rekla: “Uživaj u svakom trenutku trudnoće”.

– I uživam, jer je trudnoća zaista prekrasno stanje. Veoma sam aktivna trudnica jer ne mogu zamisliti da po cijele dane sjedim kod kuće i razmišljam o tome kako je lijepo čekati bebu. Ja jednostavno moram raditi jer sam radoholičarka. Sretna sam što je sa mnom i s bebom sve u najboljem redu i da još mogu raditi, iako sam u šestom mjesecu trudnoće. Imam napretek energije, a s matičnom kućom imam dogovor da sama odredim kad ću na rodiljni dopust. Još nisam sigurna kad će to točno biti. Dok se ovako dobro osjećam, radit ću dokle god mogu – govori Mirna, koja će 8. travnja sa suprugom i s nekoliko najbližih prijatelja proslaviti trideseti rođendan. Nema posebnih želja, osim zdravlja sebi i svojim najmilijima.

A od supruga Marija Valentića (28), pobjednika posljednje sezone showa Ples sa zvijezdama, bivšeg Mistera Hrvatske i zvijezde sapunice “Zabranjena ljubav” i glumačkog partnera u emisiji “Nad lipom 35”, očekuje da joj daruje ono što najviše voli – čokoladu.

– Nemam nikakvih trudničkih želja. Mario, barem zasad, nije morao u sitne sate po sok od određene vrste voća ili nešto drugo… Istina, jedem kiselo, ali volim to otkako znam za sebe. No sladoled – koji je uz čokoladu moja jedina slabost kad je riječ o hrani – mogla bih jesti svaki dan i u neograničenim količinama. Čini mi se da sam “dosadnjikava” trudnica jer nemam nagle promjene raspoloženja, nisam razdražljiva i ne zanovijetam. Suprug mi kaže da sam sad mnogo mirnija nego što sam bila prije. A moj frizer Siniša hvali moju kosu, kaže da je jednostavno zablistala. To su jedine promjene u mojem drugom stanju, osim zaobljenog trbuha – govori prezenterica, koja je prije četiri godine diplomirala marketing.

Tanja Vučičević

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ukoliko želite znati više cijeli tekst pročitajte u Gloriji br. 742 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
25. travanj 2024 17:05