OBDARENI KOLEGA

Muškost Michaela Fassbendera oduševila Charlize Theron

Južnoafrička glumica Charlize Theron (36) primila je u subotu navečer nagradu “Ally for Equality” koju dodjeljuje organizacija Human Rights Campaign, posvećena promoviranju prava LGBT osoba. Zanosnoj oskarovki priznanje je uručio kolega Michael Fassbender (34) s kojim glumi u nadolazećem SF-u “Prometheus” Ridleyja Scotta. Poznata po oštrom jeziku, Charlize nije odolila da se u govoru zahvale ne osvrne na mnogo puta spominjanu Michaelovu muškost, koja se u svoj svojoj slavi ukazala u filmu “Sramota” Stevea McQueena, a dodatno ju je popularizirao George Clooney , rekavši kako bi glumac irsko-njemačkog podrijetla zahvaljujući njoj golf mogao igrati i s rukama na leđima.

– Michael, tvoj penis je za mene otkriće i u svako sam doba slobodna za suradnju s njim – rekla je Charlize.

– Moram reći da sam bila doista impresionirana tvojom odlukom da odigraš tako “veliku” ulogu. Većina drugih glumaca napravila bi mnogo “manji” posao. Znam jer sam radila s njima – aludirala je ljepotica nagrađena Oskarom za portret serijske ubojice u filmu “Čudovište”.

Theron je nedavno usvojila dječačića Jacksona te time po prvi put postala mama, a budući da je od prekida s irskim kolegom Stuartom Townsendom početkom 2010. sama, možda se Michaelovoj anatomiji ne divi iz puke kurtoazije.

Linker
19. travanj 2024 06:03