BURT REYNOLDS

Na odvikavanju

Američki glumac Burt Reynolds (73) prijavio se u floridsku psihijatrijsku kliniku za odvikavanje Hanley centar, izjavio je jučer njegov glasnogovornik za tabloid Access Hollywood.

-Nakon nedavne operacije leđa, gospodin Reynolds osjećao se kao da je prošao kroz pakao i nakon nekog vremena shvatio je da je zarobljenik prepisanih lijekova protiv bolova. Zato se prijavio u kliniku, kako bi ponovno stekao kontrolu nad svojim životom.

Zvijezda filmova “Deliverance” i “Kralj pornića” nada se da će njegova otvorenost po tom pitanju potaknuti i ostale ovisnike da potraže pomoć, stoji u priopćenju za javnost. Glumac je priznao da je ovisan o lijeku za spavanje Halcion, kojeg je počeo uzimati još u 80-tima. Počeo je zloupotrebljavati taj lijek nakon što mu je dijagnosticiran bolni poremećaj koji mu je utjecao na čeljust. Nakon toga, završio je čak dva puta u hitnoj službi na ispumpavanju želuca.

Prošli mjesec zvijezdu akcijskih filmova ukućani su pronašli poluonesvještenog u lokvi krvi u kupaoni, piše National Enquirer.

– Burt je bio opijen lijekovima pao i teško se razrezao. Njegov ga je kućepazitelj odveo u bolnicu, a doktori su ga poslali u lokalnu psihijatrijsku bolnicu u West Palm Beachu – izjavio je izvor blizak glumcu.

Linker
24. travanj 2024 18:57