Mario Kučera
SAMO U GLORIA DELICIJAMA

Najpoznatija hrvatska slastičarka Petra Jelenić otkriva najbolje uskrsne recepte

Iako je danas smatraju našom najboljom slastičarkom, ali i vrlo zahtjevnom, Samoborka plave kose i s nekoliko zanimljivih tetovaža svoje će postulate svesti na dvije -tri rečenice.

– Svježe i domaće namirnice nenadomjestive su u svakom doborom jelu pa tako i u kolačima. Kad ih napravim, očekujem da sam njima zadovoljna, a ako nisam, neću ih staviti u prodaju – priča simpatična Petra Jelenić koja vodi svoju slastičarnicu Mak na konac.

S Gloria Delicijama Petra je podijelila 4 recepta uskrsnih slastica – kako i od kojih sastojaka napraviti nafiniji uskrsni kolač, prhku mahovnjaču, pincu, te posebne, uskrsne kekse s medom – otkrijte u novom broju najraskošnijeg magazina za gurmane.

Linker
11. travanj 2024 10:15