Sipa/Cropix
45 GODINA

Najtužniji rođendan Michaela Schumachera

Sedmerostruki prvak Formule 1 3. siječnja navršio je 45 godina i ovo mu je zasigurno najtužniji rođendan: tim povodom ispred bolnice u francuskom Grenobleu u kojoj leži Michael Schumacher koji je nastradao na skijanju fanovi su organizirali tihi marš navijača Ferrarija, prenosi Jutarnji list.

Nakon što je u nedjelju zadobio teške ozljede glave, kada je na skijanju pao i udario u stijenu Michaelovo stanje je nepromjenjeno – i dalje je u induciranoj komi, stabilno, ali kritično.

Liječnički konzilij koji brine o stanju Nijemca u petak ujutro nije imao nikakvih novih informacija koje bi priopćili okupljenim novinarima. No, obitelj Schumacher, koja od nedjelje bdije uz nesretno stradalog vozača Formule 1 u petak je izašla s priopćenjem:

– Nakon Michaelove nesreće željeli bismo se zahvaliti ljudima iz cijelog svijeta koji su nam pružili podršku i poslali svoje najbolje želje za njegov oporavak. Oni nam daju veliku potporu. Svi znamo da je Michael veliki borac i da neće odustati. Hvala vam – prenosi Jutarnji list.

Linker
15. travanj 2024 10:17