Sipa/Cropix / SIPA
PRVI INTERVJU NAKON PORODA

Nakon poroda se osjećam kao 80-godišnjakinja

Američka glumica i ukrajinski boksač svoje prvo dijete, kćerkicu Kayu dobili su 9. prosinca, a već su puni dojmova i iskustava koje roditeljstvo sa sobom nosi.

U intervjuu za magazin People Hayden Panettiere (25) otkrila je kako se konačno u miru naspavala jer je majka njenog partnera Vladimira Klička (38) inzistirala na tome da malenu Kayu zadrži kod sebe preko noći, kako bi se mlada mama mogla u miru naspavati.

– Njegova mama sada izgleda jako umorno, ali sam se zato ja odmorila i naspavala – izjavila je simpatična glumica koja se još uvijek prilagođava novoj životnoj ulozi.

– Rođenje djeteta je jedno tako posebno i nadrealno iskustvo. Nakon devet mjeseci kada sam konačno ugledala to djetešce koje je raslo u meni shvatila sam da će nam trebati vremena da se bolje upoznamo – otkrila je Hayden kojoj je oporavak od poroda veliki izazov.

/ © Hayden Panettiere TWITTER

Foto: Twitter

– Još uvijek pokušavam shvatiti koje su posljedice trudnoće i kakve promjene su ostale na mome tijelu – izjavila je Hayden.

– Osjećam se poput osamdesetogodišnjakinje koja se pokušava spustiti niz stube. Molim vas, recite mi da je to privremeno i da će proći – komentirala je kroz smijeh glumica i dodala kako je malena Kaya unatoč svemu jako dobra beba i da ima uistinu velik apetit.

– Jako je slatka i sve je kako treba biti – zaključila je Hayden pred kojom su još brojni izazovi majčinstva.

Hayden Panettiere (pregnant) attends 66th Emmy Awards at Nokia Theater L.A. LIVE in Los Angeles, Ca, USA-25/08/2014.  COPYRIGHT: DAVID NIVIERE/SIPA
/NIVIERE_0720.078/Credit:NIVIERE/SIPA/1408260825
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Linker
24. travanj 2024 05:35