Sipa/Cropix / Tonya Wise/Sipa USA
SPREMNA ZA NOVE TEKSTOVE

Nakon proslave rođendana, Adele spremna za novi album

Nakon dugogodišnjeg izbivanja i usmjeravanja svog vremena i pažnje na obiteljski život, Adele (26) spremna je za svjetla pozornice i svoj treći album, prenosi Hello Magazine.

Poznata pjevačica Adele na društvenim mrežama objavila je fotografiju povodom svog 26. rođendana ispod koje je napisala: “Pa-pa 25. godina, vidimo se ponovno malo kasnije”.

Izjava je zaintrigirala medije i fanove jer je očigledno kako je Adele spremna za novi album, koji će poput prethodna dva nositi ime broja njenih godina kada je album nastao i životne priče koje stoje iz njih.

Njen prvi album nosio je naziv 19 i objavljen je u siječnju 2008. kada je pjevačica imala 19 godina. Drugi album 21 izašao je u siječnju 2011. kada je imala 21 godinu.

Najnoviji selfie stoga daje naslutiti kako je ova dobitnica deset nagrada Grammy, četiri Brit Awards, četiri American Music Awards, Zlatnog Globusa, i nagrade Oscar – spremna za studio, a fotografija bez šminke označava njen ponovno iskreni i autentični glazbeni izričaj.

Adele se od rođenja svoga sina Angeloa 2012. držala privatnosti svoga doma i nije izlazila u javnost, a na društvenim okupljanjima smo ju imali prilike vidjeti tek nekoliko puta.

Linker
25. travanj 2024 01:36