NJEŽNO SJEĆANJE

Naomi Watts progovorila o svojoj vezi s Heathom Ledgerom

Britansko-australska glumica Naomi Watts (42) bila je u vezi s pokojnim Heathom Ledgerom dvije godine, od 2002. do 2004., u vrijeme kada se on tek počeo ozbiljnije uspinjati prema vrhu holivudske A-liste glumaca. U intervjuu za magazin More napokon je odlučila progovoriti o njihovoj vezi:

– Imali smo predivnu vezu koja je trajala tek nekoliko godina, ali on je bio muškarac prepun veselja te je tu bilo mnogo smijanja i uzbuđenja. Bio je zaista posebna duša te je imao veliki utjecaja na moj život. I sjajan glumac, ali sigurna sam da je mogao još mnogo toga napraviti. To je tolika tragedija za njegovu kćerkicu. Zbog toga što nisam poznavala oca, uvijek sam se osjećala kao da dio mene nedostaje. Odrastajući, uvijek sam se pitala što bi mislio o meni ili ja o njemu – rekla je zvijezda filmova “King Kong”, “21 gram”, “International”, “Krug” i dr.

Naime, otac Naomi Watts radio je kao menadžer brojnih bendova (među kojima su bili i Pink Floyd) te odlazio s njima na turneje, a umro je od predoziranja heroinom kada je njoj bilo samo osam godina. Glumica, koja se probila filmom ‘Mulholland Drive’, zbog toga je izrazila žaljenje prema Heathovoj šestogodišnjoj kćerkici Matildi, koju je dobio u višegodišnjoj vezi s Michelle Williams (31).

Watts ćemo ove godine gledati u iščekivanim filmovima “Dream House” i “J. Edgar”, a lijepa plavuša kaže da se trenutno fokusirala na snimanje filmova kakve bi i sama željela gledati, ali i na svoja dva sina koja je dobila u vezi s glumcem Lievom Schreibrom.

– Oduvijek sam željela djecu. Mislila sam da ću ih imati mlađa, kao moja majka. Nikada nisam mislila da ću ih imati ovako kasno. Bilo je toliko toga što sam htjela napraviti kada sam bila mlađa, no možda nisam bila fokusirana. Dobila sam puno toga što nisam mogla zamisliti ni u snovima.

Linker
18. travanj 2024 19:26