GLORIA PROMO

Napokon otkrivena tajna za najblistaviji osmijeh!!!

Lijep i blistav bijeli osmijeh djeluje na vašu okolinu, a vi blistate iznutra. Smijeh potiče lučenje endorfina, hormona sreće i jednostavno je najljepši make-up koji ijedna žena može imati. Blistaviji osmijeh – bolji učinak!

Blistavim bijelim osmijehom osvojit ćete cijeli svijet, uključujući muškarce. Iskren osmijeh osobi osvijetljuje kako oči, tako i lice, a za prekrasan osmijeh najbitniji su zubi. Širok osmijeh kod kojeg pokazujete gornji red zuba je privlačniji drugima upravo zbog toga što je otvoren i razoružavajuć te poziva ljude da se prema vama toplo odnose. Što je osmijeh bjelji to vas ljudi više uočavaju. Baš zbog toga na tržište je došla nova zubna pasta AQUAFRESH® High Definition White koja postiže do 3x bolje izbjeljivanje u usporedbi s običnom zubnom pastom.

Uz Aquafresh® i nekoliko savjeta za održavanje biserno bijele bjeline osvojite svijet vašim novim osmijehom:

  • izbjegavajte hranu i napitke koji ostavljaju mrlje na vašim zubima, kao što su kava, čaj i crno vino
  • ako želite poboljšati učinak, pokušajte koristiti jarko crveni ruž za usne ili ruž hladne boje plavih podtonova. Narančaste nijanse ili bilo kakve previše blijede nijanse mogu stvoriti privid da vaši zubi izgledaju žuto
  • pritiskanje jezika iza zuba može učiniti da sitni razmaci među zubima budu manje vidljivi na fotografijama, dajući izgled ujednačenog bijelog osmijeha
  • redovito odlazite svom stomatologu na pregled
  • četkajte redovito Aquafresh® High Definition White zubnom pastom kako biste zube održali zdravima, a osmijeh ”ubojitim”

Slatke činjenice osmijeha :

Istraživanja pokazuju da osmijeh na nečijem licu možemo prepoznati s udaljenosti do 90 metara (koliko vid dozvoljava!), te da je naš prirodni instinkt osmjehnuti se nazad. Osmijeh možete čak i čuti u nečijem glasu. Npr. voditelji i slavne osobe su obučeni za razgovor s osmijehom kako bi zvučali srdačnije i pristupačnije – čak i preko radija.

Nakon što ste shvatili koliko znači blistav osmijeh, možete se pozdraviti s danima kada ste izgledali najbolje samo za posebne prigode. Od sada ćete stalno tako izgledati i osjećati se, bez obzira na to gdje se nalazite i s kim se sastajete, a Aquafresh® High Definition White zubna pasta će vam u tome pomoći. Možete je naći u dvije varijante:Illuminating Mint s bijelim, plavim i tirkiznim prugama za svježinu koja podiže i Tingling Mint s bijelim, plavim i zelenim prugama za intenzivan, peckavi osjećaj svježine. Aquafresh® High Definition White zubna pasta je posebna zbog svoje ILLUMIPEARLS™ tehnologije koja uklanja mrlje i polira površinu zuba već od prvog četkanja. Njeno mikro-fino poliranje učinkovito uklanja dosadne mrlje i čini osmijeh blistavim.

%CODE1%

Linker
18. travanj 2024 10:53