PARIS I PRINCE JACKSON

Nasljednici talenta ili prokletstva?

Od trenutka kada sam se rodila, tata je bio najbolji mogući otac. Samo želim reći koliko sam ga voljela – sa suzama u očima kazala je Paris Katherine Jackson na oproštaju od svojega oca, tragično preminulog pjevača Michaela Jacksona. Njezin dirljiv govor, koji nije mogla nastaviti zbog plakanja, dirnuo je sve prisutne na komemoraciji u losanđeleskom Staples centru, ali i milijune diljem svijeta koji su oproštaj od kralja popa gledali pred televizijskim ekranima.

No, uz golemu količinu emocija koje je pružila Paris, mnogi su ostali iznenađeni jer je to bio prvi put da je 11-godišnja djevojčica progovorila u javnosti. Na pozornici se nalazila zajedno sa godinu dana starijim bratom Princeom Michaelom, ali i mlađim bratom, sedmogodišnjim Princom Michaelom II, a svoj troje su odrastali daleko od medija. U rijetkim trenucima kada bi se s njima pojavio u javnosti, Michael Jackson tjerao je svoju djecu da nose maske, kako njihove fotografije ne bi preplavile medije.

Pročitajte više: Kako je kralj popa pobijelio Tijelo u staklenom lijesu Michael nije otac moje djece Oproštaj od legendarnog glazbenika Kralj popa je mrtav Djeca prvi put bez maske Rak kože i anoreksija uništavaju kralja popa Pop-osvajač pred londonskim vratima

Djeca su to, navodno, mrzila, pa su se prije nekoliko mjeseci prvi put u javnosti pojavili bez maski, a sinoć je mala Paris održala svoj prvi javni govor.

Iako ih je otac želio zaštiti, nema sumnje da će Jacksonova djeca odrastati uz veliku pažnju medija. Nakon očeve smrti, nad njima će skrbiti baka Katherine, a u javnosti se sve češće pojavljuje pitanje hoće li djeca naslijediti Jacksonov talent ili čudnovati način života. U svakom slučaju, neće im biti lako, jer su odrastali u paralelnom svijetu, a u danima prije puberteta primorani su suočiti se s okrutnošću stvarnoga života.

Najstariji sin, Prince Michael, po riječima upućenih već sada pokazuje golemi glazbeni talent, pa bi mogao krenuti u pjevačke vode. No, u svemu tome najviše će utjecaja imati obitelj Jackson, koja se dosad nije iskazala po uzornom odgoju djece.

Da neće sve teći idealno, moglo se vidjeti i na komemoraciji, kada se obitelj posvađala oko ideje da Paris održi zadnji govor. Dok su Janet, LaToya i Marlon mislili da je to odlična ideja, Randy i Jermaine su se protivili eksponiranju male djevojčice. Čini se kao da je to bila tek prva svađa unutar obitelji o tome kako treba odgajati Michaelovu djecu.

Pročitajte više:

Tužni spektakl Tata, bio si najbolji na svijetu Kako je kralj popa pobijelio Tijelo u staklenom lijesu Michael nije otac moje djece Oproštaj od legendarnog glazbenika Kralj popa je mrtav Djeca prvi put bez maske Rak kože i anoreksija uništavaju kralja popa Pop-osvajač pred londonskim vratima

Linker
17. travanj 2024 14:59