Sipa/Cropix / MONTEMAGNI/SIPA
BIO UZ NJU U NAJTEŽIM TRENUCIMA

Nicole Kidman emotivnim govorom oprostila se od oca

U emotivnom govoru koji je održala na pogrebu svoga oca Nicole Kidman rekla je kako je on bio uz nju u najtežim trenucima u njenom životu, uključujući i razvod od Toma Cruisa.

– Samo nekoliko sati nakon što sam se razvela, on je doletio kako bi bio uz mene – ispričala je Nicole prisutnima na posljednjem ispraćaju doktora Antonyja Kidmana koji je preminuo prošli tjedan u Singapuru gdje je bio u posjeti svojoj drugoj kćeri Antoniji.

Oskarovka je u svom govoru rekla kako joj je otac uvijek govorio da će sve biti u redu – iako stvari nisu ispale onako kako je ona priželjkivala.

Svog pokojnog oca opisala je kao mudrog i velikodušnog čovjeka koji nije mario za materijalna bogatstva pa ga tako nikad nije oduševljavalo ni kada mu je znala pokloniti Pradinu košulju, ispričala je. Nicole se na ispraćaju prisjetila i još nekoliko angdota s ocem iz svojih tinejdžerskih dana.

Dodala je i kako zbog njega nikada na ulici ne prolazi kraj prosjeka a da im ne pomogne. Nicole je svoj govor zaključila riječima da je sretna što je imala čast biti njegova kći, a da joj je jedino žao što neće vidjeti svoju unučad kako rastu.

Svom pokojnom ocu poručila je da ništa ne brine i da će ona nastaviti brinuti za svoju majku.

Na posljednjem ispraćaju svog oca Nicole je zajedno sa suprugom Keithom Urbanom otpjevala pjesmu Milost, a na sprovod je došao i njen kolega i sunarodnjak Russell Crowe sa suprugom.

Pratite nas i na Facebooku i lajkajte našu novu Fb stranicu !

Linker
19. travanj 2024 02:42