SVE ZA IZGLED

Nicole Kidman priznala da se botoksirala

Nakon što je godinama poricala ikakve intevrncije na svom licu, iako je diljem svijeta bila sinonim za pretjerano pomlađivanje, australska glumica Nicole Kidman konačno je priznala da je koristila botoks. U razgovoru za jedan njemački magazin na pitanje kako se bori protiv bora, Kidman je rekla:

– Probala sam svašta, ali ništa zapravo ne djeluje osim kvalitetne prehrane i redovitog vježbanja. Probala sam čak i botoks, no nije mi se sviđalo kako mi je lice poslije izgledalo – rekla je glumica.

A njezino lice godinama je izgledalo – ukočeno i bezlično. Kidman je bila primjer glumice koja je zbog potrebe da zadrži mladolik izgled izgubila lice kao sredstvo glumačkog izražavanja, a čak je na jednoj konferenciji estetskih kirurga bila navedena kao primjer pretjerivanja s botoksom. No, Kidman tvrdi kako je botoks samo probala i nije joj se svidio.

– Više ga ne koristim pa sad opet mogu micati čelom – našalila se.

No i to sitno priznanje velik je korak u odnosu na dosadašnje tvrdnje da je sve na njoj potpuno prirodno, a da mladolik izgled zahvaljuje tome što se brine za svoju kožu, ne puši te se štiti od sunca.

Linker
23. travanj 2024 16:24