DAN ZA PAMĆENJE

Nikolina Pišek: Moje francusko vjenčanje

Zanosna u bež haljini Monigue Lhuillier couture, s velom boje bijele kave, Nikolina Pišek u utorak je u francuskom mjestašcu Cap d’Antibes, koje se nalazi između Cannesa i Nice, rekla svečano “da” odabraniku svog srca, srpskom povjesničaru umjetnosti Vidoju Ristoviću, s kojim je u ljubavnoj vezi godinu dana.

Lijepa Nikolina još je prije nekoliko mjeseci rekla da se ne želi udati u klasičnoj bijeloj vjenčanici, a u večernju haljinu bež boje, koju je kupila u New Yorku, kaže, zaljubila se na prvi pogled.

– Ja sam odabrala mjesto, a odlučili smo da na vjenčanju uz nas bude stotinjak nama najbližih ljudi. Ne volim vjenčanja na kojima mladenci na sam dan svadbe upoznaju uzvanike. Umjesto toga, mi smo odabrali da uz nas u Francuskoj budu nama najvažniji ljudi, da se svi zajedno dobro opustimo, provedemo, možda i popijemo, otpustimo kočnice.

Željeli smo naše goste odvesti na mjesto koje nam je drago, gdje smo doživjeli posebne trenutke – rekla je Nikolina, koja je za svoje goste zajedno s Vidojem u ponedjeljak rezervirala dva čarter aviona, iz Beograda i Zagreba, koji su s njihovim uzvanicima poletjeli put Francuske, zemlje u kojoj im je plaćen i smještaj u hotelu.

Nakon svadbe vraćaju se u Beograd, i to zbog njezina novog poslovnog angažmana. Lijepa voditeljica, naime, dobila je posao na srpskoj televiziji B92, na kojoj će raditi emisiju “Bulevar”.

Znači li to da se Nikolina nakon svadbe definitivno seli u Srbiju?

– Ne. Zbog Vidoja sam prihvatila mnoge poslovne angažmane u Beogradu, a što se nas dvoje tiče, mi ćemo i dalje živjeti na dvije adrese: u Zagrebu i Beogradu – rekla je Nikolina. Cijeli članak pročitajte na portalu Jutarnji.hr.

Linker
02. veljača 2023 01:57