NESRETNA LJUBAV

Nikolina Pišek postaje frustrirana alkoholičarka

Vruće kolovoške dane Nikolina Pišek provodi u svojoj radnoj sobi proučavajući scenarij za novu ulogu. Atraktivna voditeljica na Novoj TV svoj će voditeljski angažman početkom rujna zamijeniti glumačkim i pridružiti se ekipi serijala “Najbolje godine”, gdje će glumiti suprugu glumca Enesa Vejzovića , Luciju koja dolazi iz obitelji bogatog poduzetnika i razočarana lošim brakom poseže za alkoholom.

Tridesetčetverogodišnja brineta u seriji će igrati ženu stariju od sebe, za kojom će se malo koji muškarac okrenuti na ulici, a Nikolina kaže da joj je upravo to veliki izazov.

– Snimanja počinju u rujnu, a ja ću potkraj kolovoza sjesti s redateljem, kreativnim direktorom, frizerima i šminkerima kako bismo konačno definirali kako ću točno izgledati u ‘Najboljim godinama’. Već sada sa sigurnošću mogu reći da definitivno neću izgledati kao žena za koju bi netko rekao da je u svojim najboljim godinama.

Nadalje, nimalo neću sličiti na samu sebe jer igram ženu stariju od sebe, koja je u dosta teškoj životnoj situaciji, u nesretnom je braku, a svoje frustracije rješava alkoholom i možda još nekim drugim lakšim opijatima, što će se tek otkriti kroz seriju. Glumim, dakle, frustriranu osobu koja većinu vremena provodi u supijanom stanju i koja se na taj način barem prividno izvlači iz svojih problema, pa se povremeno uspijeva i nasmijati na vlastiti račun.

Iako je sama nedavno doživjela ljubavni krah, inspiraciju za ulogu žene nesretne u ljubavi neće crpiti iz vlastitog života.

– Koliko god te priče možda na prvi pogled imaju neke sličnosti, one ipak nemaju nikakvih poveznica, pa iz vlastitog primjera stvarno ne mogu izvući nikakva iskustva. Ne mogu, na žalost ili na sreću, ovu ulogu graditi na doživljajima iz mog stvarnog života – rekla je Nikolina Pišek u razgovoru za Jutarnji list .

Linker
16. travanj 2024 08:14