PROGOVORILA O BERNARDU

Nina Badić: Ljubav nas je ponovno spojila

Iako nerado govori o svom privatnom životu, nepunih mjesec dana nakon što se na Gibonnijevom koncertu pojavila u društvu gotovo pa bivšeg supruga Bernarda Krasnića s kojim je izmjenjivala poljupce i zagrljaje, pjevačica Nina Badrić ta mjesečnik Grazia progovorila je o njihovom odnosu.

– Ponosna sam na nas dvoje, na to kako smo s mnogo međusobnog poštovanja ljudski sačuvali jedno drugo, pa čak i u rastavi. Rastava je grozna stvar i to zna svatko tko je to prošao ili prolazi. Negdje sam pročitala da je rastava jednaka osjećaju kada vas udari jureći vlak i tako nekoliko stotina puta. Doista i jest tako, a sada zamislite da ste još uz to javna osoba i da se još usput borite s mnogim neistinama koje čitate o sebi – izjavila je pjevačica, dodavši “kako je ponosna na sebe jer nikada nije bila mala od skandala.”

– Očito je da Bog ima bolji plan za mog supruga i mene nego što smo mi nedavno odlučili. Mislim da je samo ljubav vrijedna u životu i ako je prava, naći će put do vas. Ova ljubav na čudesan način opet me pronašla i ponovno nas spojila. Valjda to onda mora biti ljubav – izjvila je pjevačica koja trenutno radi na novom albumu koji bi trebao izaći u rujnu.

Linker
23. travanj 2024 08:03