ROMANTIČNA DUŠA

Nina Badrić: Ljubav nije Disneyeva bajka

Nakon vrlo turbulentne godine u privatnom životu, Ninu Badrić sljedećih mjeseci očekuje intenzivno profesionalno razdoblje. Osim što dovršava svoj sedmi studijski album, koji slijedi nakon tri godine pauze, ovaj petak kreću i emisije uživo reality showa Nove TV “Supertalent” u kojemu je Nina zajedno s Dubravkom Merlićem i Enisom Bešlagićem članica žirija. Iako se u medijima prezentira prvenstveno kroz svoj rad, Nina je u intervjuu za Jutarnji list progovorila i o pomirenju sa suprugom Bernardom Krasnićem nakon što su bili na rubu razvoda.

– Već sam spomenula da je život skup uspona i padova iz kojega jednostavno morate konstantno učiti, bez prestanka i straha. Moj najveći blagoslov jest to što sam otvorena za ljubav, spremna učiti bez straha i potrebe da se krijem unutar nekakvih konvencija. Ljubav nije bajka iz pera Walta Disneyja. Ljubav se nikad ne može uzeti zdravo za gotovo – komentira danas Nina rastavu pa pomirenje sa suprugom.

Iako su se razveli oa pomirili, Nina kaže kako ne planiraju pomodno obnavljanje bračnih zavjeta.

– Želim da me moja publika, kao i svih ovih godina, prepoznaje po pjesmama. Nikad nisam manipulirala privatnošću da bih bila slavnija, traženija ili imala dvije naslovnice više.

Kao žena, kaže Nina, osjeća se izložena golemom pritisku društva – u posljednjih nekoliko godina tako često mora odgovarati na pitanja o majčinstvu.

– Mi žene smo generalno uvijek izložene golemom pritisku društva: kada smo u dvadesetima, društvo viče ‘udaj se’, kada smo u tridesetima, isto to društvo viče ‘rodi djecu’… Ako nemamo djecu, a imamo veliku karijeru, onda nas gledaju pomalo sa žaljenjem… Osim toga, dobri Bog piše put za svakoga od nas. Ja ga pratim i vjerujem – iskrena je Nina Badrić.

Linker
25. travanj 2024 22:18