EKSKLUZIVNI INTERVJU U GLORIJI

Nina: I dalje se viđam s Bernardom

Nije mi lako, ali sam mirna jer znam da smo Bernard i ja učinili sve što smo mogli – u ekskluzivnoj ispovijesti za novi broj Glorije, koji na kioske dolazi u četvrtak, 10. prosinca, priznala je Nina Badrić dva mjeseca nakon objave razvoda od pet godina mlađeg supruga, zagrebačkog poduzetnika Bernarda Krasnića.

Nakon što je javnim pismom 19. listopada obznanila da je nakon devet lijepih godina nestalo ljubavi između njih dvoje, Nina nije javno govorila o bračnom brodolomu. Povukla se u svoju intimu, a iako joj sigurno nije bilo lagano, uredno je obavljala ranije dogovorene poslove, poput članstva u žiriju uspješnog showa Supertalent. Samo za Gloriju, Nina je ipak odlučila otvoriti svoje srce i ispričati kako se osjećala u tim trenucima.

– Oboje smo se dugo borili i tražili način da ne odustanemo. Na kraju sam shvatila da je bolje časno odstupiti prisjećajući se jedne rečenice koja kaže “Bolje je ugasiti brak, nego da brak ugasi tebe.” – kazala je Nina, koja ovih dana priprema novi albuma sa starom ekipom – producentom Antom Gelom i Darkom Juranovićem D’Knockom.

Iako više ne žive zajedno, Nina i Bernard nisu posvađani. Dapače, i dalje se poštuju i ništa si ne predbacuju. Ekskluzivno za Gloriju Nina je potvrdila da se i dalje viđaju.

– Popijemo kavu i čujemo se. Imamo lijepu komunikaciju. Ne mogu zamisliti da bismo si okrenuli leđa na cesti, to bi bilo pretužno – ispričala je Nina Badrić u ekskluzivnom intervjuu za novu Gloriju.

Cijeli ekskluzivni intervju s Ninom Badrić, u kojem pjevačica otkriva kako se osjećala u danima nakon razvoda, komentira tračeve da je bila nevjerna i govori zašto tješi natjecatelje koji ispadnu iz showa Supertalent, pročitajte u novoj Gloriji, koja na kioske dolazi u četvrtak, 10. prosinca

Linker
19. travanj 2024 19:28