BARACK OBAMA

Nisam dobar otac

Američki predsjednik Barack Obama (47) napisao je pismo u kojem priznaje svoje roditeljske mane svojim kćerima Malii (11) i Sashi (8), povodom Dana očeva.

– Znam da nisam uvijek bio dobar otac, svjestan sam svojih grešaka. Bilo je puno dana tijekom predsjedničke kampanje kada sam ih zanemarivao i osjećao se kao da su miljama daleko. Znam da sam time izgubio dio odrastanja svojih kćeri koji nikada neću moći vratiti i duboko želim zbog toga – izjavio je Obama za magazin Parade, apelirajući na ostale očeve da se više posvećuju svojoj djeci te napominjući kako je prava hrabrost roditelja ne samo donošenje djece na svijet već ustrajnost i hrabrost kojom ih odgajaju.

Prisjećajući se odsutnosti oca iz njegova života, pošto je odrastao na rezmeđi dvije kuće: majčine i one njegovog djeda i bake, predsjednik je spomenuo dan kad mu se rodila starija kćerka Malia.

-Volim se prisjetiti dana kad sam dovezao Michelle i malenu Maliu kući iz bolnice, bilo je to prije 11 godina. Tada sam joj obećao da ću joj pružiti ono što ja nikad nisam imao: ako trebam postati bilo što u životu, onda mi je želja da postanem dobar otac – napomenuo je Obama navodeći kćeri kao glavni razlog zbog kojeg se kandidirao za vrhovnu poziciju u Bijeloj kući.

Linker
19. travanj 2024 16:34