STANA KATIC

Nova Bondova djevojka

Kanadska glumica Stana Katić (28), podrijetlom iz Hrvatske, nova je članica ekipe filma “Quantum Of Solace”, o pustolovinama tajnog agenta Jamesa Bonda.

Glumica, čiji je otac rođen u selu Koljani kod Vrlike, u novom filmu o najpoznatijem filmskom tajnom agentu tumači lik zavodnice Corinne Veneau, a prema šturim informacijama sa seta, gledatelji će je imati prilike vidjeti i u vrućim scenama s 28-godišnjim Simonom Kassianidesom, novom holivudskom zvijezdom, koji glumi Bondova protivnika Yusufa. Smeđokosoj Stani Katic, rođenoj 26. travnja 1980. u Torontu, neće biti teška uloga zavodnice jer ju je upravo ona i proslavila. Naime, u kriminalističkom serijalu “24” glumila je teroristicu Collette Stenger s kojom se sukobio glavni lik, tajni agent Jack Bauer (Kiefer Sutherland).

Gledatelji u Hrvatskoj nedavno su je mogli vidjeti i u serijalu “Heroji”, u kojem je glumila vojnikinju nadnaravnih sposobnosti te nešto ranije u manjim ulogama u serijalima “Hitna služba”, “Na rubu zakona” i “JAG”.

U svojim ulogama često govori engleski sa slavenskim naglaskom, što joj ne pada teško jer su njezini roditelji kod kuće pričali na svom materinskom jezik

Poziranje za kanadsku Ell

Glumica, koja je nekoliko puta ljetovala kod rodbine na dalmatinskoj obali, u slobodno vrijeme opušta se uz sport. Voli streličarstvo i luda je za nogometom, uz to pleše flamenco, a umjetnički talent koristi dizajnirajući haljine za svoje svečane premijere.

Zbog osebujnog stila odijevanja i atraktivnog izgleda pozirala je za modne editorijale kanadskih izdanja časopisa Elle i Hello

Sanja Renić

Pročitali ste skraćenu verziju teksta iz tiskanog izdanja. Ako želite saznati više o Stani, njenoj filmskoj karijeri i život, pročitajte tekst u tiskanom izdanju Glorije broj 701 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
24. travanj 2024 19:57