Nova TV
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

NOVA SEZONA Saša Lozar oduševio transformacijom u Maju Blagdan

U prvoj emisiji druge sezone popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato svojom je transformacijom oduševio Saša Lozar koji je odlično imitirao Maju Blagdan i osvojio najviše bodova.

Luka Bulić probio je led transformacijom u pjevača grupe Bee Gees i otpjevao hit Stayin’ Alive, a žiri mu je poručio kako ga čeka na nečem zahtjevnijem. Nakon njega nastupio je Ivan Šarić koji je odmah za prvi nastup utjelovio pjevačicu Anastaciju – uvukao se u crvene hlače i topić te štikle broj 48. Pjevačica Ivana Marić u liku Alena Islamovića otpjevala je hit Napile se ulice, a žiri je oduševila transformacijom svog glasa.

Pjevačica i glumica Renata Sabljak za prvi je nastup dobila zadatak da se transformira u britansku pjevačicu Jessie J, a za svoj je nastup dobila same pohvale, osobito za vokalne sposobnosti, dok joj je Sandra Bagarić rekla da je “prava mala džepna Venera”. Maja Posavec, glumica i pjevačica grupe Detour, uhvatila je ritam Sanje Doležal i pjesmom Žuljaju me cipele oduševila žiri načinom na koji je u potpunosti “skinula” tu Sanjinu prpošnost i vrckavost.

U nenadmašnu kraljicu popa Madonnu transformirao se glumac Dušan Bućan koji je svojim nastupom šokirao žiri i sve ostavio bez teksta nakon čega su zaključili da je očito napravio vrlo dobar posao. Preposljednji natjecatelj u prvoj emisiji nove sezone bio je pjevač i radijski voditelj Saša Lozar koji je utjelovio Maju Blagdan i izveo pjesmu Sveta ljubav. Njegov emotivan nastup svi su pohvalili, a Sandra je priznala da joj je to bio “najumjetničkiji nastup večeras”. Za kraj emisije stigla je Maja Šuput koja je odlično skinula plesne pokrete popularnog Brune Marsa, a Sandra joj je poručila da bi se ozbiljnije trebala početi baviti glumom.

Najviše bodova naposljetku je osvojio Saša Lozar i odabrao da će Nova TV deset tisuća kuna darovati humanitarnoj udruzi Jak kao Jakov.

U idućoj emisiji Renata će se transformirati u Georgea Michaela, Ivan u zavodnika Antonia Banderasa, Ivana u Justina Timberlakea, Luka u Massima, Maja Šuput u Katy Perry, Maja Posavec u The Jackson 5, Dušan u Milu Hrnića te pobjednik Saša u Eltona Johna.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
14. travanj 2024 19:18