FILMSKI TURIZAM

Novi hit izlet "Igre prijestolja" u Dubrovniku

Peta sezona popularne serije Igre prijestolja upravo je završila spektakularnom scenom u Dubrovniku, koju možete doživjeti i vi.

Kraljica Cersei gola je prošetala od dubrovačke katedrale do palače Sponze u šokantnoj završnici pete sezone svjetski popularne serije Igre prijestolja i tako još jednom stavila Dubrovnik u špicu zanimanja „filmskih“ turista koji sve više dolaze u Dubrovnik upravo zbog serije koja prati popularne knjige G. R. R. Martina.

Svi obožavatelji sada mogu uživati i u novoosmišljenoj turi atraktivnim historijskim brodom Karaka, uz pratnju kostimiranih glumaca i mnoštvo zabavnog sadržaja.

Karaka je replika drevnog dubrovačkog broda, koja sama po sebi predstavlja poseban doživljaj, a nova će tura zasigurno biti jedna od najprodavanijih. Agencija Atlas nudi u svojoj ponudi nekoliko različitih tematskih tura vezanih za seriju Igre prijestolja, među kojima je i ova brodom Karaka.

Goste oduševljavaju lokacije sa snimanja megapopularne serije – kostimirani glumci provode ih kroz Grad, Lokrum i Trsteno i na poseban način približavaju i priče iz povijesti. Za ove izlete najveći interes pokazuju gosti iz Engleske – pojasnio je Blaž Avramović, rukovoditelj produkcije i prodaje izleta u Atlasu.

Linker
15. travanj 2024 02:41