CHRISTINA APPLEGATE

Novi početak nakon borbe s rakom

Nakon što je prošla kroz iznimno teško životno razdoblje prošle 2008., glumica Christina Applegate (37) optimistično gleda na novu, 2009. godinu.

-Smisao života je pronalazak sreće i zadovoljstva u svakodnevnim stvarima, zamislite to kao vodu usred pustinje u kojoj umirete od žeđi. Morate se voditi time – izjavila je zvijezda serijala “Bračne vode”.

Glumica je bila nominirana za nagradu Zlatni globus za ulogu u serijalu “Samantha Who?”, a na dodjeli nagrada otkrila je za časopis People kako se “nije mogla naći u goroj situaciji nego prošle godine”. Naime, atraktivna plavuša morala je napraviti mastektomiju nakon što joj je dijagnosticiran zloćudni tumor na grudima, a pretrpjela je i gubitak bliskog prijatelja i bivšeg dečka Leeja Grivasa koji je umro od posljedica predoziranja.

Srećom, nakon operacije odstranjivanja grudi glumica se uspješno oporavila od opake bolesti pa planira ponovno započeti treninge trčanja, koje je zbog fizičke slabosti uslijed kemoterapije zapostavila.

Planira i obnoviti druženja s prijateljima koje dugo nije vidjela. Tako je vikend odlučila provesti s kolegicom Evom Longorijom, zvijezdom serijala “Očajne kućanice”. Nakon dugih razgovora Applegate je izjavila da se osjećala kao na maloj zabavi i da je uživala u druženju.

Gordana Kolanović

Linker
19. travanj 2024 18:03