screenshot youtube
BOGATA PRODUKCIJA

Novi serijali iz Netflixove radionice

Jedan od najpopularnijih streaming servisa video i TV sadržaja od siječnja ove godine dostupan je i u Hrvatskoj pa je omiljeni televizijski sadržaj sada dostupan na zahtjev putem interneta i na raznim uređajima.

Netflix je lansiran 2007. godine, a u posljednjih nekoliko godina izdvojio se po tome što gledateljima odjednom omogućava cijele sezone vlastitih serijala, a ne epizodu po epizodu. Američki streaming servis ima bogatu vlastitu produkciju, a koje nove serijale su pripremili za 2016. godinu pročitajte u nastavku.

“Chelsea Does”

Dokumentarni serijal u kojem američka glumica i komičarka Chelsea Handler istražuje četiri teme: brak, rasizam, Silicijsku dolinu i drogu – na provokativan način.

“Love”

Serijal prati “dobrog dečka” Gusa (Paul Rust) i “divlju djevojku” Mickey (Gillian Jacobs) i njihovu “modernu vezu” na duhovit i iskren način. Redatelj TV serijala od deset epizoda je Judd Apatow poznat po projektima “Freaks and Geeks” i “Girls”, a cijela sezona dostupna je na Netflixu od 19. veljače.

“Fuller House”

Ako ste voljeli TV serijal “Puna kuća” (Full House), razveselit će vas povratak simpatične obitelji na male ekrane. “Fuller House” je nastavak TV serijala, a prati živote D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure), njezine mlađe sestre Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) i njezine dugogodišnje najbolje prijateljice Kimmy Gibbler (Andrea Barber) koje odluče živjeti zajedno. Serijal je na Netflixu dostupan od 26. veljače.

“Flaked”

TV serijal s Willom Arnettom u glavnoj ulozi – Chip je samoprozvani guru koji je svoj posao izgradio na lažima, a čiji se život preokrene kad se zaljubi u djevojku za kojom pati njegov najbolji prijatelj. Serijal od osam epizoda premijerno je prikazan 11. ožujka.

“The Ranch”

Ashton Kutcher kao Colt koji se nakon propale sportske karijere vraća u Colorado i počinje raditi na obiteljskom ranču zajedno sa starijim bratom Jamesonom (Danny Masterson) i ocem Beauom (Samom Elliotom) kojeg nije vidio 15 godina. TV serijal premijerno će biti prikazan 1. travnja, a sigurno će vam se svidjeti ako ste obožavatelji serijala “Dva i pol muškarca” (Two and a Half Men), “Lude sedamdesete” (That ’70s Show) i Ashtona Kutchera.

“Marseille”

Serijal o francuskoj visokoj politici smješten u Marseilleu kreće s emitiranjem u svibnju. Priču Roberta Taroa, gradonačelnika koji se na toj funkciji nalazi već dvadeset i pet godina, pratit ćemo kroz osam epizoda. Serijal je kreirao Dan Franck koji se nada da će uvjerljivo prikazati licemjernost političara, a mnogi smatraju kako je “Marseille” francuska verzija popularnog serijala “Kuća od karata” (House of Cards).

“Lady Dynamite”

Američka komičarka i glumica Maria Bamford je “Lady Dynamite”. Serijal je inspiriran njezinim životom, a premijera se očekuje 12. svibnja.

“Stranger Things”

Dramski serijal obavijen misterijom kroz osam epizoda prati priču o nestanku mladog dečka, a istraga otkriva tajne eksperimente, natprirodne sile i jednu vrlo čudnu djevojčicu. Premijera serijala najavljena je za 15. srpanj.

“The Get Down”

Priča o tinejdžerima iz južnog Bronxa koji su 1970-ih prepušteni sami sebi. Glazbenu dramu supotpisuje Shawn Ryan (“The Shield”), a premijerno će biti prikazana 12. kolovoza.

“The Crown”

Intriga, ljubav i političke borbe koje su obilježile drugu polovicu 20. stoljeća s kraljicom Elizabetom II. u glavnoj ulozi. U fokusu su život engleske kraljice u mlađim danima i sve nedaće koje je morala proći kao žena koja nosi krunu. Kraljicu je utjelovila Claire Foy, a datum premijere najskupljeg Netflixovog proizvoda još nije poznat.

“Luke Cage”

Ako obožavate TV serijal “Jessica Jones”, sigurno ste uočili naočitog barmena – superheroj Luke Cage, kojeg utjelovljuje Mike Colter, sada je dobio svoj show koji se očekuje u studenome ove godine.

Linker
19. travanj 2024 16:47