SULTANOV PRIJATELJ

Okan Yalabik: Casanova turskih sapunica

– Uloga paše Ibrahima u TV serijalu “Sulejman Veličanstveni” širom mi je otvorila sva vrata – kaže 33-godišnji turski glumac Okan Yalabik koji u spomenutom serijalu glumi najboljeg prijatelja i najbliskijeg suradnika najmoćnijeg vladara Otomanskog Carstva. Ali nije zadivio samo redatelje, koji ga obasipaju ponudama, već i kolegice. Gotovo da nema glumice koja je odoljela njegovu šarmu nakon što su pred kamerama izmjenjivali nježnosti, a za vrijeme snimanja “Sulejmana Veličanstvenog” osvojio je srce Selme Ergeç.

Prelijepa sultanija Hatice, kojoj je tako nježno na setu svirao violinu i kradomice joj donosio skupe darove, osvojila je njegovo srce i u privatnom životu. Njihova strastvena veza trajala je godinu dana i zbog glumice odrasle u Njemačkoj Okan Yalabik je ostavio zaručnicu, glumicu Hande Soral, iako je već bio dogovoren datum njihova vjenčanja.

Za turske medije bila je to prava poslastica, a javnost je razvoj situacije pratila gotovo navijački, uspoređujući Selmu Ergeç i Okana Yalabika s Halitom Ergençom i Bergüzar Korel , koji su se zaljubili na setu “1001 noći”.

No, za razliku od Šeherezade i Onura, ljubav između velikog vezira i prelijepe sultanove sestre nije potrajala. Nakon godinu dana on se iselio iz njezina stana jer Selma Ergeç navodno više nije željela podnositi njegove stalne izlaske i buran noćni život u Istanbulu. No, čini se da su oboje iz te veze izišli bez previše vidljivih ožiljaka.

– Obitelj i ljubav su za mene dvije najvažnije stvari u životu. No, ako odnos ne funkcionira, iluzorno je očekivati da će se partner promijeniti. Zbog toga ne treba gubiti dragocjeno vrijeme, nego krenuti dalje – izjavio je Okan Yalabik, koji je trenutačno u novoj vezi. Ovaj put s glumicom Berrak Tüzüntaç, našim TV gledateljima poznatoj po ulozi Benu u serijalu “Ezel”. Osim s Hande Soral i Selmom Ergeç, prije nje bio je i u vezi s glumicama Gamze Özçelik i Begüm Birgoren.

Pročitali ste dio intervjua s turskim glumcem Okanom Yalabikom, a što je sve morao svladati za ulogu u “Sulejmanu Veličanstvenom” te zbog koje strasti je preuredio stan, pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br.924) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
23. travanj 2024 09:10