OLIVIA NEWTON-JOHN

Onaj kojeg želim

Australska pjevačica i glumica Olivia Newton-John (59), koja se 1978. proslavila filmom“Briljantin” u kojem (u duetu s Johnom Travoltom) pjeva “You’re The One That I Want”, napokon je pronašla “onog kojeg želi i koji joj doista pripada”. Za njega se udala u tajnosti, i to čak dva puta. Na proslavi Dana nezavisnosti 4. srpnja u svojoj kući u Malibuu u Californiji ona je prijateljima, uz tradicionalni roštilj, priredila i iznenađenje: objavila je da se udala za američkog biznismena Johna Easterlinga (56), vlasnika tvrtke koja se bavi proizvodnjom prirodnih preparata za zdravlje Amazon Herb. Prvo vjenčanje Olivia i John priredili su 21. lipnja u peruanskom gradu Cuzcu po tradicionalnom obredu drevnih Inka. Devet dana kasnije to su učinili i prema američkom zakonu, u zalazak sunca na plaži pokraj grada Jupiter Islanda na Floridi, gdje je sjedište Easterlingove tvrtke.

Oliviji je to drugi brak. Devet godina bila je udana za američkog glumca Matta Lattanzija, s kojim ima 22-godišnju kćer Chloe. Rastali su se 1995., a Johna Easterlinga upoznala je dvije godine ranije, u najtežem razdoblju svog života. Najprije joj je dijagnosticiran karcinom dojke, a zatim je doznala za suprugov preljub. Nakon uspješne operacije i kemoterapije oporavila se uz pomoć prirodnih preparata Johnove tvrtke. U međuvremenu se razvela i sprijateljila s Johnom, s kojim je počela surađivati u zdravstvenim kampanjama te postala zaštitno lice Liv-Kit, proizvoda za testiranje na rak dojke. Petnaestogodišnje prijateljstvo preraslo je u ljubav tek lani. Olivia je u međuvremenu bila devet godina u vezi s kamermanom Patrickom McDermottom, koji je prije tri godine nestao u ribolovu pod nerazjašnjenim okolnostima. Kako njegovo tijelo nije pronađeno, posumnjalo se da je lažirao smrt nakon proglašenja bankrota i kako bi izbjegao plaćanje alimentacije bivšoj ženi.

Olivia Newton-John, “neutronska bomba”, kako su je prozvali zbog mlađahnog izgleda, u šestom desetljeću života nakon svega doista ima pravo reći da ju je brižni i staloženi John učinio najsretnijom ženom na svijetu.

Sanja Renić

Linker
19. travanj 2024 21:23