IVANO BALIĆ

Opet je sam

Rukometaš Ivano Balić (29) više nije u vezi s djevojkom, tri godina mlađom Mašom Pavleković, a razlozi prekida kao i tko ga je pokrenuo, zasad ostaju nepoznati. Par je bio zajedno godinu dana, a njihova veza privukla je pažnju javnosti u siječnju, za vrijeme Svjetskog rukometnog prvenstva, kad je Zagrepčanka na svojem profilu na internetskoj stranici Facebook pod status napisala da je u vezi s rukometašem te da je njezin dečko najbolji na prvenstvu.

Ivano Balić u novu vezu upustio se godinu dana nakon razvoda od supruge Ivane s kojom je bio u braku sedam godina i s kojom ima sina Dina. Maša je tada još bila u braku s trgovcem automobilima Hrvojem Pavlekovićem s kojim ima dvoipolgodišnjeg sina Rudija, ali više nije živjela sa suprugom i u tijeku je bila njihova brakorazvodna parnica.

Par se navodno najčešće nalazio u njegovom stanu koji je dobio na korištenje od rukometnog saveza, a nerado su izlazili na javna mjesta. Balić zasad nije želio komentirati koji je razlog razilaženja od nove djevojke, navedeno je na portalu Javno.hr.

Pročitajte više: Zlatna ribica u tuđem akvariju Prestanite kopati po mojem životu Nova ljubav rukometnog genijalca

Linker
20. travanj 2024 12:32