ISKRENA ISPOVIJEST

Oprah Winfrey: Pila sam deterdžent kako bih pobacila dijete

Nakon što je napustila svoju emisiju, kraljica talk showa Oprah Winfrey okusila je i kako izgleda druga strana. Naime, 56-godišnja Oprah bila je prva gošća u talk showu Piersa Morgana, Britanca koji je na CNN-u zamijenio slavnoga Larryja Kinga, a u razgovoru je otkrila nekoliko zanimljivih informacija iz sv­ojeg privatnog života, koji inače čvrsto skriva od javnosti.

Tako je i otkrila da se kao 14-godišnjakinja pokušala ubiti, jer je bila trudna i mislila je da će je se obitelj odreći.

­

– Otac me je upozorio da ne sramotim obitelj, a taj smo razgovor imali kad sam već znala da sam trudna – kazala je Oprah Winfrey, nadodavši­ kako je trudna ostala nakon “loših odabira i seksualnog zlostavljanja” te je razmišljala o samoubojstvu.

– Činila sam glupe stvari poput pijenja deterdženta, ali zapravo sam samo tražila pomoć – rekla je Oprah. Ujedno je dodala kako je na gubitak bebe gledala kao na drugu šansu u životu i da je nakon pobačaja osjetila olakšanje, jer bi se sigurno ubila da je rodila.

Slavna voditeljica također je progovorila o svojim životnim ljubavima, otkrivši da je tri put bila ludo zaljubljena, a da joj je dvaput slomljeno srce. Odbila je otkriti tko su osobe koje su joj slomile srce, kazavši da bi to bilo suludo, jer bi tabloidi tjednima o tome pisali, a također nije htjela kazati koliko je veliko njezino bogatstvo.

Nakon ukidanja emisije Oprah Winfrey Show, voditeljica je pokrenula svoju televiziju Oprah Winfrey Network, koja je u prvim tjednima postignula zadovoljavajuću gledanost.

Linker
12. travanj 2024 22:36