MIRAN PREKID

Ornela Vištica: Nemam vremena za ljubav

Ljubavnoj priči dvoje glumaca iz serijala Nove TV “Larin izbor” – Ornele Vištice (22), koja pažnju gledatelja plijeni ulogom vatrene konobarice Karmen, i Andreja Dojkića (31), koji igra najboljeg Jašinog prijatelja – došao je kraj. Ornela Vištica potvrdila nam je da su vezu, koju su započeli početkom godine, prekinuli prije mjesec dana, a ujedno i demantirala da već, kako pišu neki mediji, ima novog dečka, scenarista Hrvoja Belanovića (23).

– Hrvoje i ja smo dobri prijatelji s Akademije dramske umjetnosti. U posljednje se vrijeme češće viđamo zato jer ćemo na proljeće zajedno raditi na jednom sitcomu za koji Hrvoje piše scenarij, a ja bih trebala igrati jednu od glavnih uloga. Hrvoje sigurno nije razlog zbog kojeg sam prekinula s Andrejem. Našoj vezi presudile su obveze. Kad imate mnogo posla, ne možete se dovoljno posvetiti partneru. Prekinuli smo sporazumno, i dalje smo u korektnim odnosima, a jedno drugom želimo sve najbolje. Trenutačno nemam vremena za ljubav – kazala je glumica, dodavši kako je ona na početku karijere i ne želi da je javnost stalno percipira kao nečiju djevojku.

Kristinka Šćavina

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 874) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
23. travanj 2024 17:47