GLORIA PROMO

Osvojite 4 nova iPhonea

Osjećaš li se golo bez svog mobitela, chekiraš statuse na Fejsu svakih 5 minuta, znaš što su Twitter i LinkedIn? Čestitamo, ti si Geekette! Moderna, vrlo inteligentna i informirana, društvena djevojka kojoj tehnologija nije strana, već joj služi kao produžena ruka u modernom svijetu informacija. Izdvojili smo nekoliko aplikacija koje će ti poslužiti kako bi u svakom trenutku bila potpuno informirana o Lifestyle novostima u svijetu.

Chickfeed Aplikacija koja će vam u trenutku prikazati novosti iz svijeta krpica i modnih blogova! Bombončići za Vaše oči udaljene su samo jedan dodir.

Gap StyleMixer Aplikacija ove inovativne modne kuće omogućiti će Vam da kombinirati svoje već postojeće krpice s novim Gap kreacijama. Sve što trebate napraviti je fotkati svoj omiljeni komad odjeće i kombinirati ga s online galerijom kako bi složili savršeni outfit. Društvena funkcija omogućiti će vam da svoju kreaciju podijelite sa cijelim svijetom!

Shop Savvy Jesi li ikad poželjelja da za vrijeme shoppinga postoji način kako otkriti da li dio odjeće ili accessoirea koji ti se jako sviđa postoji igdje drugdje ali po boljoj cijeni? Sada možeš pomoću Shop Savvya fotkati barkod bilo kojeg proizvoda i usporediti cijenu u svim dućanima koje ova aplikacija podržava. Nemoj nasjedati na fore trgovaca, pobrini se za svoj izgled i svoj džep pomoću Shop Savvya.

Ako ti ove aplikacije zvuče odlično a jedino što ti fali je novi iPhone kako bi ih isprobala, zaigraj novu Kolektiva nagradnu igru i osvoji 4 nova iPhonea! Jedan za sebe i 3 za frendice!

Linker
18. travanj 2024 12:56