NAGRADNI NATJEČAJ

Osvojite ulaznice za premijeru filma "Kralj lavova 3D"

Kad se “Kralj lavova” 1994. godine pojavio u kinima, priča o Simbi i njegovom ocu dotakla je srca milijuna ljudi – pionirska glazba, odličan humor i neodoljivi likovi očarali su publiku diljem svijeta. Film je, nakon “Male sirene” i “Ljepotice i zvijeri”, bio dijelom renesanse animacije studija The Walt Disney i postao je animirani film s najvećom zaradom svih vremena.

Kralj lavova osvojio je Oscare za najbolju originalnu glazbu i najbolju originalnu pjesmu, a u navedenim kategorijama osvojio je i Zlatne globuse. Tu je nagradu dobio i kao najbolji film u kategoriji komedije ili mjuzikla.

Izlazak filma na DVD-u ostvario je najveću zaradu jednog filma na tom mediju, a poslužio je i kao inspiracija za brodvejski mjuzikl koji je u siječnju 2011. postao sedmi po redu mjuzikl po broju izvedbi.

Popularni je klasik sada po prvi puta u 3D-u. Od 15.9. samo u ograničenom vremenskom periodu na velikim platnima u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Dubrovniku.

Ovim povodom gloria.com.hr Vas vodi na hrvatsku 3D premijeru filma u čak tri grada: u kina Movieplex Zagreb, Cineplexx Split i Cineplexx Osijek. Premijere će se u svakom od gradova održati u nedjelju 11. rujna u 11:00 sati.

Sve što trebate je napisati koji vam je lik iz “Kralja lavova” najsimpatičniji i zašto, a svoju poruku poslati na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Poruku pošaljite zajedno s vašim podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona/mobitela) te napomenite u kojem od tri grada biste željeli premijerno pogledati ovaj animirani hit.

Autori najboljih odgovora dobit će ulaznice za premijeru za dvije osobe. Za svaki grad dijelimo po 10 ulaznica. Nagradni natječaj traje do petka, 9.rujna do 12 sati.

Linker
19. travanj 2024 11:50