GLORIA PROMO

Otkrij svoju pravu prirodu: Ray-Ban NEVER HIDE

Woooohoooo, ljetna ludnica napokon može početi!!!!! Pred nama je nova kolekcija naočala Ray-Ban izrađenih od materijala koji se do sada nisu koristili i koji će promijeniti način na koji gledamo svijet.

Ova kolekcija predstavlja potpuno inovativnu kampanju s modelima koji su donedavno bili nezamislivi, a sada postaju dijelom imidža i života ljudi koji ih nose.

Proteklih dana ste u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Zadru imali priliku sresti simpatične Ray-Ban djevojke koje su prolaznicima dijelile retro kazete u različitim bojama. “Rewind x Ray-Ban“ spaja najbolje od novih i starih tehnologija u jednoj, uhu ugodnoj aplikaciji. Svaka kazeta komunicira jedan od materijala i inovativnih modela naočala dostupnih na našem tržištu. Za preuzimanje kompilacije dovoljno je skenirati kazetu vašim smart phone ili tablet uređajima.

Tržište naočala tradicionalno nudi modele od plastike i metala. Neke druge marke su povremeno koristile neke druge originalne materijale, ali nitko do sada nije lansirao cijelu kolekciju s još neistraženim materijalima, počevši od baršuna preko kože do čelika, titana i aluminija.

Novi modeli namijenjeni su onima koje odlikuje poseban karakter i energija, pa izborom ovih modela iskazuju svoju pravu osobnost, svoje osobne priče i želju da žive život punim plućima. Budite drugačiji od ostalih, otkrijte svoju pravu prirodu i pronađite modele koji najbolje oslikavaju vašu osobnost, a u isto vrijeme pratite trendove na potpuno nov i originalan način.

Linker
18. travanj 2024 16:02