SEKSI ČESTITKA

Otkrijte novogodišnje odluke modela Victoria's Secreta

Već tradicionalno, modeli Victoria’s Secreta svake godine snime video u kojem kroz smijeh i veselje svojim fanovima zažele sve najbolje uoči blagdana. ove godine otkrile su svoje novogodišnje odluke. I dok je nova djevojka Leonarda DiCaprija , Erin Heatherton , odlučila da će 2012. otići na skydiving i safari, a Doutzen Kroes da će više vremena provoditi s obitelji, 30-godišnja Brazilka Adirana Lima imala je najzanimljiviju listu želja pa će tako u novoj godini:

1. Naučiti svirati klavir 2. Više boksati 3. Vjerovali ili ne, dobiti vozačku dozvolu 4. Upoznati Dalaj Lamu 5. Uzeti govorne vježbe i riješiti se naglaska

Ipak, na kraju je priznala da se nikada ne drži svojih novogodišnjih odluka. Treba joj zahvaliti i jer je ispravila djevojku slavnog glumca, koja je rekla da bijelo simbolizira zdravlje – Adriana Lima je rekla da ružičasta boja simbolizira zdravlje, a bijela mir. Naposljetku su sve anđelice svoje gaćice bacile u kameru, a u videu otkrivaju koju će boju donjeg rublja nositi na Silvestrovo.

Foto: Erin Heatherton, YouTube

Linker
15. travanj 2024 06:09