MISS HAND

Otkrivena žena s najljepšim rukama u Hrvatskoj

– Mislim da je Izbor za najljepše ruke bio iznimno originalan i zanimljiv. Ženske ruke su sredstvo za njezin rad, one pokazuju i prenose emocije, odražavaju ljepotu i dobro je da im se posvetilo jedno ovakvo natjecanje. Čestitam pobjednici Karolini Bregović! – izjavila je Barbara Radulović nakon proglašenja sretne pobjednice koja je osvojila titulu Miss Hand, ali i dizajnerski nakit u vrijednosti od čak 15 tisuća kuna u Zlatarni Celje.

Riječanka Karolina Bregović (31) odabrana je između 84 sudionice koje su se natjecale putem Glorijine web stranice, a pod pokroviteljstvom trgovačke marke Jar Dermaprotect.

Izbor za najljepše ruke je započeo u rujnu nakon ekskluzivne izložbe poznate fotografkinje Mare Milin koja je fotografirala ruke deset poznatih Hrvatica. Među njima su bile glumica Marija Borić, kuharica Ana Ugarković, akademska slikarica i pjevačica Jadranka Bastajić Yaya, fotografkinja Mara Bratoš, koreografkinja i plesačica Larisa Navojec, TV vrtlarica Kornelija Benyovsky Šoštarić, taekwonodistica Martina Zubčić, vlasnica frizerskog salona Etra Petra Granić, mr. spec. kineziologije Ana Marija Jagodić Rukavina, te TV producentica i voditeljica Barbara Radulović.

– Jako sam sretna i uzbuđena zbog pobjede. Oduvijek veliku pozornost poklanjam njezi i ljepoti svojih ruku pa mi je ovo priznanje zato posebno važno. Na Izbor za najljepše ruke sam se prijavila na nagovor svoje obitelji, a ova iznimno vrijedna nagrada Zlatarne Celje mi je bila dodatan poticaj. Od srca zahvaljujem svima koji su glasovali za mene – izjavila je pobjednica hrvatskog Izbora za najljepše ruke.

Linker
20. travanj 2024 08:28