JLP
U DRUŠTVU NEPOZNATOG MUŠKARCA

Pamela Anderson - nova frizura za novi početak

Iako je nedavno predala zahtjev za razvod od supruga Ricka Salomona, čini se da je popularna glumica već okrenula novu stranicu u svom životu.

Pamela Anderson (47) izlaskom na večeru na Beverly Hillsu pokazala je novu frizuru, a u društvu tajanstvenog muškarca nije skidala osmijeh s lica.

Zvijezda serije Spasilačka služba za večernji je izlazak odabrala crnu haljinu i crni kaput, koji je kombinirala sa štiklama u boji kože, a svu pozornost ukrala je njena nova frizura – bob sa šiškama.

JLP

FOTO: JLP

Ipak, interes mnogih privlače i nepoznati muškarci u čijem je društvu Pamela često viđena otkako se odlučila razvesti od supruga, i to po drugi put.

Pamela i Rick prvi put su se vjenčali u listopadu 2007., rastali se samo dva mjeseca kasnije, a glumica je u veljači 2008. zatražila poništenje braka. Ipak, 2013. godine su obnovili svoju vezu, a u siječnju prošle godine potvrdili da su se ponovno vjenčali.

Pamela je ponovno zatražila razvod samo šest mjeseci kasnije da bi uskoro povukla zahtjev, a konačnu odluku o razvodu donijela je u veljači ove godine kada je, navodeći nepomirljive razlike, ponovno zatražila razvod, dok njen suprug u svom zahtjevu navodi prevaru i traži poništenje braka.

Linker
25. travanj 2024 22:38