NOVI POČETAK

Pamela Ramljak: Spremna sam za novi brak

Krah prvog braka 33-godišnjoj pjevačici nije pokolebao vjeru u ljubav: nedavno se zaručila za ekonomista Mladena Salajstera, s kojim planira vjenčanje u rujnu, i kojem je posvetila nove pjesme.

Pjevačica Pamela Ramljak (33) ponovno je sretna i ispunjena žena. Nakon teškog razdoblja, koje su obilježili loš brak i traumatičan razvod, članici nekadašnje skupine Feminnem napokon je sve krenulo nabolje – u ljubavi i poslu.

Zaručila se za ekonomista Mladena Sa­­­lajstera, snimila spot za novu pjesmu “Za­­jed­­no smo najbolji” te je, nakon dvije godine pripravničkog rada u zagrebačkoj Osnovnoj školi “Ane Kovačić”, položila stručni ispit za profesoricu glazbe.

– Zaručili smo se na imanju moje bake, u malom selu Cerno kraj Međugorja, zapravo, u vinogradu moje obitelji. Uvijek se šalim da se Mladen odlučio na taj korak kad je vidio koliko vina moji proizvode… Bila sam u trenirci i tenisicama, bez trunka šminke, ali sam se osjećala kao najpoželjnija žena na svijetu – kaže Pamela, koja je odlučila sve loše ostaviti iza sebe i bez opterećenja se drugi put upustiti u bračnu vezu.Svoju novu pjesmu posvetila je zaručniku, koji se pojavljuje nakratko i u spotu.

Damir Leljak

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o novom ljubavnom i životnom početku Pamele Ramljak potražite u tiskanom izdanju Glorije (br.963), koji je na kioscima od petka, 21. lipnja.

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
18. travanj 2024 14:16