NORMALNO DJETINJSTVO

Paris Jackson: Moj otac bio je divan

Najstarije dijete pokojnog kralja popa, kći Paris, progovorila je u razgovoru za Daily Mail o tome kako je bilo odrastati kao dijete jednog od najpopularnijih ljudi na svijetu, ali i čovjeka uz kojega su se vezale mnoge kontroverze.

Michael Jackson inzistirao je da njegova djeca, Paris, Prince, kojemu je sada 16 godina i Blanket, kojemu je sad 11, nose maske.

– Želio je da nitko ne zna kako izgledamo, tako da možemo imati ono što on nikad nije: normalno djetinjstvo – ispričala je Paris, 15-godišnjakinja koja, nakon godina skrivanja, danas ide u državnu srednju školu, objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama i pleše s navijačicama, a sve kako bi joj srednjoškolsko doba bilo jednako kao i prosječnoj američkoj djevojci.

O svom ocu Paris ima samo najljepše riječi i uz njega veže uspomene na mnoge sretne trenutke: – Bio je divan otac, svi smo ga obožavali. Brinuo se za nas, nastojao nas je naučiti što više, a na putovanja je nosio projektore i zabavljao nas – prepričava Paris.

Otkrila je kako nema interesa za svijet šoubiznisa već želi postati kardiologinja, kako bi pomagala ljudima. No, prije svega, želi obnoviti Neverland, ranč Michaela Jacksona koji je, zbog brojnih zabavnih sadržaja, bio dječji raj.

Linker
18. travanj 2024 16:03