ŠOKANTAN ČIN

Paris Jackson se pokušala ubiti

Najstarije dijete pokojnog kralja popa, 15-godišnja Paris završila je u bolnici nakon što se predozirala tabletama i pokušala prerezati vene. Paris Jackson osjeća se dobro, a pokušaj samoubojstva potvrdila je i njezina majka, Debbie Rowe koja je izjavila kako je Paris u posljednje vrijeme ‘prolazila kroz puno toga’.

Paris se od smrti svojeg oca trudila živjeti život normalne tinejđerice – nakon godina skrivanja od jasnosti krenula je u državnu školu, plesala u navijačicama, komunicirala s prijateljima i nepoznatima na društvenim mrežama, postavljala fotografije, a samo nekoliko dana prije pokušaja samoubojstva na Youtube je postavila filmić u kojem opisuje svoj ritual šminkanja.

Prema nekim izvorima, motiv pokušaja samoubojstva Paris Jackson je uobičajena tinejđerska obiteljska svađa – naime, obitelj joj nije dopustila da ide na koncert Marilyna Mansona.

Drugi pak izvori spominju probleme pod kojima bi se slomio i netko stariji, nekmoli tinejđerica: 15-godišnjakinju su navodno strašno uzrujale optužbe koreografa Wadea Robsona da je Michael Jackson bio pedofil i da ga je zlostavljao.

Uz to, Paris se u posljednje vrijeme počela zbližavati sa svojom biološkom majkom, Debbie Rowe, što nije dobro prihvaćeno u obitelji Jackson – druženje s majkom zamjerala joj je baka Katherine, s kojom djeca Michaela Jacksona žive, pa čak i mlađa braća.

Doda li se tome incident iz 2012., kad su braća i sestre Michaela Jacksona pokušala oteti njegovu djecu iz kuće Katherine Jackson, a koji je završio tučnjavom Paris i Janet Jackson, nije teško zaključiti kako se Paris u svojim osjetljivim godinama morala nositi s puno toga čemu nije dorasla, kolikogod se trudila da joj život bude što normalniji.

Linker
20. travanj 2024 15:10