BLIŽI SE SVADBA

Paul McCartney priprema skromno vjenčanje

Bolno svjestan da rasipno i pompozno vjenčanje ne mora značiti i sretan brak, Paul McCartney smanjio je apetite. Nakon što je u svibnju zaprosio svoju djevojku Nancy Shevell , otkriveni su i poneki detalji vezani uz vjenčanje bivšeg člana Beatlesa i 51-godišnje Amerikanke.

– Paul zaista jako voli Nancy, ali ne želi veliko vjenčanje – rekao je bliski prijatelj 69-godišnjeg glazbenika za britanski Telegraph.

Iako se nagađalo da će par vjenčati u dvorištu Nancyne vikendice u ekskluzivnom Hapstonu na njujorškom Long Islandu, ceremonija će se ipak održati u Londonu, a bit će skromna i mirna, uz bliske članove McCartnyjeve obitelji. Nakon toga budući supružnici planiraju odletjeti u London, gdje će napraviti tulum za prijatelje i članove Shevelline obitelji.

To će biti treći po redu brak za britanskog glazbenika, koji se 1969. oženio fotografkinjom i aktivisticom Lindom McCartney, s kojom ima i 39-godišnju kćer, slavnu dizajnericu Stellu McCartney . Njegov drugi brak s Heather Mills (43) završio je poprilično mučno – nakon brakorazvodne parnice, McCartney joj je morao platiti 50 milijuna dolara.

Ipak, mnogima je ostalo u sjećanju upravo njihovo raskošno vjenčanje – skupa ceremonija održana u Irskoj 2002. godine, na kojoj je bilo prisutno tri tisuće gostiju. Poznate zvijezde, među kojima je bio i bivši bubnjar Beatlesa, Ringo Starr (71), zabavljao je petominutni vatromet, a od bljeskova neželjenih fotoaparata čuvalo ih je stotinu zaštitara. Mladenka je nosila vjenčanicu vrijednu 10 000 funta.

Prije veze sa slavnim glazbenikom, Nancy Shevell bila je u 20 godina dugom braku s odvjetnikom Bruceom Blakemanom, s kojim ima i sina Arlena (19). A da je potpuno privržena McCartneyju, pokazuje i svojim odjevnim kombinacijama – najčešće je se može vidjeti u posljednjim kolekcijama njegove kćeri.

Podsjetimo se, Paul McCartney zaprosio je američku poduzetnicu Nancy nakon četiri godine veze u njegovom njujorškom stanu i to Cartierovim vintage dijamantnim zaručničkim prstenom vrijednim 650 tisuća dolara. No, Sir McCartney ne mora strahovati da je Nancy Shevell s njim samo zbog novca – njezina obitelj u vlasništvu ima jednu od najvećih prijevozničkih kompanija u SAD-u, u kojoj je ona potpredsjednica. Stoga su oboje elegantno potpisali sporazum da u slučaju razvoda jedno od drugoga ništa neće tražiti.

Linker
18. travanj 2024 13:38